Sport

2011.07.02. 02:27

Crushers-Bulldogs elődöntő

Vasárnap 15 órakor a szombathelyi Rohonci úti stadionban a Haladás-Crushers divízió II-es amerikai futballcsapata az Újpesttel mérkőzik a bajnoki döntőbe jutásért.

Gergácz Zoltán

 

- Nehéz mérkőzésre, de azért továbbjutásra számítok. Két ellentétes stílus találkozik: a bajnokságban mi elsősorban a védekezésünkkel, míg az ellenfél rendkívül eredményes támadójátékával tűnt ki csoportjában. Helyzetünket nehezíti, hogy az alapcsapatból hárman - Gergye Zoltán, Számedli Richárd és Becs László - is hiányoznak sérülés miatt. A hazai pálya mellett meghatározó lehet, hogy a jó védekezés mellett irányítóink, Ökrös István és Baranyai Bence milyen formában lesznek - mondta Kovács Miklós, a vasi csapat vezetője.

 

A 15 órakor kezdődő találkozót a Haladás, Falco és Körmend bérlettel rendelkezők, a Haladás VSE sportolói, valamint a 14 éven aluliak ingyen tekinthetik meg. A szünetben tombolasorsolást tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!