Sport

2011.08.31. 07:06

Pénteken nyílt nap lesz a Haladás VSE-nél

A Rohonci úti sporttelepen bemutatkozik a Haladás mind a tizennégy szakosztálya. Az alpolgármesterek arra kérték a szombathelyi iskolaigazgatókat, hogy a sikeres toborzás érdekében rendeljenek el tanítás nélküli munkanapot.

Vas Népe

Szombathely legnagyobb sportegyesülete a Haladás Vasutas Sportegyesület 2011. szeptember 2-án, pénteken délelőtt fél 9 és délután 1 óra között nyílt napot rendez a szombathelyi általános iskolás diákok számára.
A nyílt napon az egyesület mind a tizennégy szakosztálya sportági bemutatót tart, amelynek során a diákok találkozhatnak az adott sportág neves sportolóival és edzőikkel.

A nyílt nap célja a sportágak megismertetése és az utánpótlásbázis szélesítése, a szakosztályok taglétszámának növelése.

A rendezvény sikere érdekében Marton Zsolt és Lazáry Viktor alpolgármesterek arra kérték az általános iskolák igazgatóit, hogy tanítás nélküli munkanap elrendelésével segítsék elő a tanulók részvételét a nyílt napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!