Sport

2012.08.14. 10:42

Strandfoci a Rába-parton

Körmend - Egy teljes napig a labdarúgásé volt a főszerep a körmendi Rábapart döngölt pályáján. Felnőttek és gyerekek játszottak a Bereki Bárkás Egylet Egyesület által szervezett strandfocibajnokságon.

Tóth Gábor

A hagyományos Minigold Strandfocibajnokságon kilenc felnőtt és négy gyerek csapat lépett pályára. A 6–12 éves korosztályban a Krobotok végzett az első helyen, az ezüstérem a Farmotoros gilisztáké lett, a bronzot pedig a Delfinek nyerték. A gyerekeknél a gólkirályi címet Szatmáry Norbert szerezte meg. A szervezők különdíjat adtak a torna legfiatalabb játékosának, Hadnagy Csanádnak – aki még csak óvodás. Büntetőrúgásban Kecskés Gábor volt a legjobb, megelőzve Kardos Ádámot és Marton Györgyöt.

A felnőtteknél kiegyenlített volt a mezőny, végül a Sály Band (id. Sály Károly, ifj. Sály Károly, Sály Frigyes, Sály Róbert, Horváth Roland) lett a bajnok. Másodikként a Csak azért is lesz csapata, harmadikként pedig az ADA együttese végzett.

A felnőttek büntetőrúgó-versenyében id. Sály Károly célzott a legjobban, őt László Dávid, majd Németh Gergő követte.

A gólkirály Horváth Roland (Sály Band) lett, a torna legjobb játékosának pedig Horváth Zoltánt (Ada) választották.

A legszebb gólt Dobronics Balázs (Bereki Bárkás Egylet Egyesület) szerezte, a leggyorsabb gól pedig Károlyi Tamás (Idegenben jó az „iksz”) nevéhez fűződik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!