Sport

2012.08.22. 10:11

Takács Viktória készülhet az Eb-re

Szombathely - Az Alpok-Adria Judo Iskola sportolója, Takács Viktória bekerült a magyar női junior judo válogatottba.

Tóth Gábor

A szombathelyi Alpok-Adria jáki sportolója eddig egészen parádés versenyszezont fut: a felnőtt Magyar Kupán második, a junior Magyar Kupán szintén második, a junior országos rangsorversenyen ugyancsak ezüstérmes, a junior ob-n pedig harmadik lett. Így bekerült a junior női válogatott bő keretébe, és részt vehetett a négy külföldi (Tarvisio, Leibnitz, Prága, Berlin) és egy hazai (Paks) versenyből álló junior női Európa Kupán. A nemzetközi megmérettettésen is eredményesen szerepelt a Nagy Lajos Gimnázium negyedik évfolyamos diákja, így egyáltalán nem volt meglepetés, hogy a keretszűkítés után helyet kapott a magyar női junior judo válogatottban.

Takács Viktória a korosztályos nemzeti csapat tagjaként az elkövetkező napokban Budapesten, majd Tatán készül a szeptember 2123-án esedékes horvátországi (Porec) junior Európa-bajnokságra. Az Alpok-Adria válogatottja a -70 kilós súlycsoportban képviseli majd a szombathelyi, vasi színeket az Eb-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!