Sport

2012.09.07. 15:54

Játszott és tárgyalt az Admirál

Győr - Az Admirál Haladás VSE NB I-es futsalcsapat edzőmeccsen verte az NB II-es Dunakeszit. A találkozó egy hosszú távú kapcsolat kezdetének tekinthető.

Tóth Gábor

Az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata szerdán Győrbe látogatott. A játékosok és a szakmai stáb tagja megnézték a Győri ETO Bajnokok Ligája mérkőzését, majd a nemzetközi találkozós után késő este edzőmeccset játszottak a másodosztályú Dunakeszi együttesével. Ez ellenfelet erősíti többek között Szijjártó Péter, a miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, valamint több neves, korábbi élvonalbeli futballista, így Vincze Ottó, Löw Zsolt, Tóth Iván, Horváth Ferenc. A találkozót 15-6 arányban a szombathelyiek nyerték meg (gólszerzők: Halmos 4, Kottán, Horváth P., Balikó, Egle, Joó 2-2, Czeglédi). Mint azt Somfalvi Csaba, a szombathelyiek szakosztályvezetője elmondta: hosszú távú kapcsolat kezdetének tekinthető az edzőmeccs.

- A mérkőzést követően volt lehetőségünk elmélyíteni a kapcsolatot a Dunakeszi vezetőivel - fogalmazott Somfalvi Csaba. - Abban maradtunk, hogy rendszeressé tesszük az edzőmeccseket, de akár játékos-csere is szóba kerülhet a későbbiekben. Szijjártó Péter arról számolt be, hogy mindent elkövet azért, hogy a futsalban vidéken Győr és Berettyóújfalu mellett további fellegvárak alakuljanak ki a jövőben, például Szombathelyen. Ígéretet tett arra, hogy igyekszik lobbizni a szombathelyi futsalért, ami roppant fontos lenne számunkra, hiszen nem dúskálunk az anyagiakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!