Sport

2012.11.25. 15:11

4-0-ra nyert és harmadik helyen telel a Viktória

A női labdarúgó NB I-ben idei utolsó bajnokiján a Viktória 4-0-ra verte a Nagypálit. A vasi együttes az alapszakaszból hátralévő négy mérkőzését majd csak tavasszal játssza le.

Pum András

Páter-Fit Well-Nagypáli - Viktória-Trend Optika FC 0-4 (0-0)

Vasboldogasszony, 50 néző,  NB I-es női bajnoki labdarúgó-mérkőzés, vezette: Nagy A.Nagypáli: Fülöp - Szabó R., Pete, Széplaki, Boda - Luczi, Vincze, Szegedi, Vörös - Gáspár, Végh (Lukács, 80.). Edző: Kostorják Zsolt.Viktória: Horváth B. - Tóth K. (Horváth T., 71.), TÁLOSI, Tóth A., Marsai - Krenács, Soós - Megyeri - Horváth L. (Tóth Zs., 46.), Széles (Csidei, 46.), Sipos. Edző: Iszak Gábor.

Tálosi Szabina védő létére három gólt is szerzett. Fotó: Horváth István

A motivált zalai együttes az első félidőben megnehezítette a vendégek dolgát, akik a szűk, göröngyös pálya miatt sem tudták gyors futballjukat játszani.  Szünet után hamar elkészültek erejükkel a hazaiak.  Az  50. percben Marsai  felívelt szabadrúgása után  Tálosi tíz méterről a léc alá  lőtt  (0-1). Egy perc múlva egy jobb oldali szabadrúgás után a berobbanó Tálosi nyolc méterről a kapuba fejelt (0-2).  A 60. percben  Krenács   kicselezte védőjét, majd 15 méterről a bal felső sarokba bombázott (0-3). A hazaiak előrevágott labdákkal próbálkoztak, ám helyzeteik továbbra is a szombathelyi gárda előtt adódtak. A 89. percben Tálosi nyolc méterről a jobb sarokba bombázott (0-4).  A Viktóriás-lányok nehezen hangolódtak rá a mérkőzésre,   a második félidőben aztán  hamar eldöntötték a három pont sorsát.   A  vasi csapatban  a 16 éves Tóth Zsaklin személyében újabb fiatal debütált. Iszak Gábor: - Egy félidőn keresztül bunkerfocival tartotta az eredményt az ellenfél, a második játékrész elején két jól végrehajtott pontrúgásunk eldöntötte a meccset. További eredmények: Femina-Astra 0-4, Szeged-Hegyvidék 2-1, BNLC-Csepel-MTK 1-11. Az Újpest szabadnapos volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!