Sport

2012.12.06. 18:19

Kezdődik a karate Eb

Belgrád - Péntektől vasárnapig Belgrádban rendezik meg az ESKA (Europien Shotokan Karate Association) Karate Európa Bajnokságot.

Tóth Gábor

A szerbiai kontinenstorna rangját emeli, hogy a teljes shotokan karate stílus mezőnye jelen lesz kadet, junior és felnőtt korcsoportokban.

Eb-re utaztak a vasi karatékák. Kassai Gergely, Lovranics Alexandra, Kiss Gréta, Kassai László, a  képről hiányzik: Habda Zsolt. Fotó: Kassainé Nagy Rita

A magyar JKA karate-válogatott utazó keretébe öt Vas megyei fiatal is bekerült  mindannyian a Tápláni Karate Sportegyesület tagjai. Kassai László kadet, Lovranics Alexandra, Kiss Gréta, Habda Zsolt junior, míg Kassai Gergely felnőtt kategóriában indul.

Németh Róbert edző tanítványai a tavaszi és az őszi erőpróbákon rendre dobogós helyezéseket értek el, jól szerepeltek a nemzetközi versenyeken, valamint a válogatott edzőtáboraiban is meggyőzően teljesítettek  ennek köszönhetik válogatottságukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!