Sport

2013.01.29. 14:01

Futsal: nagyon közel van a négyes döntő

A futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének a visszavágóján a négy gólos előnyben lévő Haladás szerdán (20.45) a Cső-Montage vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A zöld-fehérek eddig remekül teljesítenek a kupában, a Veszprémet 12-3-ra, a Vasas-Gödöllőt 6-2-re verték. Aztán a negyeddöntő első felvonásán az Üllő FC Cső-Montege 8-4-es vereséggel távozott Szombathelyről. A meccs parázs hangulatban ért véget, a fővárosiak edzőjét, Jávor Istvánt és egyik játékosát, Simon Zsoltot is kiállították így mindketten kénytelenek kihagyni a visszavágót. A két csapat egyébként hasonló erőt képvisel, a Cső-Montage a 8., a HVSE a 6. a tabellán. A bajnokságban Szombathelyen például nyerni tudott az Üllő (5-6). A Haladás még soha nem jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe most itt a nagy esély.

- Természetesen szeretnénk megragadni a lehetőséget, be akarunk jutni a négyes döntőbe - fogalmazott Horváth Levente, a Swietelsky-Haladás VSE edzője. - Taktikus, harcos játékot várok a fiúktól, ezúttal fontos szerepe lesz a jó védekezésnek. A két kapusunk, Németh Krisztián és Sipos Gábor hiányzik, a fiatal Jurak Dániel fog védeni, aki eddig rendre jó teljesítménnyel rukkolt elő, ha lehetőséget kapott. Négy gól az előnyünk, bizakodó vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!