Sport

2013.01.15. 16:13

Nem tudott újítani a HVSE-SZoESE csapata

Kalocsa - Az új év nem hozott fordulatot a sérülésektől tizedelt HVSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapatának játékában; a két decemberi vereség után kalocsai fiaskóval folytatta a bajnokságot.

Horváth Erika

A szombathelyi csapat gyakorlatilag cserejátékos nélkül volt kénytelen elutazni, Bodovics Hanna, Lukács Adrienn, Karagity Fanni és Simon Fanni is sérüléssel bajlódik.

Jó játékkal kezdett mindkét csapat; űgy tűnt színvonalas meccs kerekedik sok ütéssel, hosszú labdamenetekkel. Sokáig szoros volt az állás, de az első szett végén jobban finiseltek a hazaiak (25-19). A második játszma elején jó nyitásokkal 9-1-re húzott el a Kalocsa, ám az időkérés után fordítani tudtak a vasiak (20-25). Hasonló forgatókönyv szerint pörgött a harmadik játékrész, csak most éppen fordított előjellel (25-9). S a negyedikben sem sikerült már újítaniuk a dekoncentrált és sokat hibázó HVSE-SZoESE-nek (25-14).

 

A liberó poszton szereplő Horváth Mónikán kívül senki sem játszott tudásának megfelelően a szombathelyi együttesben. Fotó: Unger Tamás

 

Kalocsa SE - Haladás VSE-SZoESE 3:1 (-19, 20, -9, -14)

Kalocsa, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette:  Dunszt, Barcsi.

HVSE-SZoESE:  Koronczai, Szalontai E., Szalontai P., Erdősi, Werkman, Tóth. Csere: Horváth M. (liberó). Edző: Bodzer Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!