Sport

2013.02.18. 14:18

Bosnjak aláírt, Gaál is érkezhet

A veszprémi Predrag Bosnjak aláírta nyártól érvényes szerződését, jelen állás szerint tavasszal még nem lesz a Haladás játékosa. A szombathelyiek közben felvették a kapcsolatot a volt válogatott kerettag, jelenleg csapat nélküli Gaál Miklóssal.

Pum András

A szóbeli megállapodást követően a Veszprém 27 éves bal oldali védője, Predrag Bosnjak aláírta kontraktusát - a szerb fiú 2013. július 1-től biztosan csatlakozik a Haladáshoz. Azért írjuk, hogy biztosan, mert mint arról korábban beszámoltunk, a zöld-fehérek már tavasszal is szívesen látták volna a futballistát, ám úgy tűnik, a veszprémiek csak a nyáron engedik el a labdarúgót.

Van azonban egy másik név is a vasiak tarsolyában. A celldömölki születésű, a Haladásban nevelkedett 31 éves balhátvéd Gaál Miklóst nézték ki maguknak a szombathelyiek. A legutóbb a bolgár Szlavija Szofijában futballozó Gaálnak jelenleg nincs csapata, az NB II-es Kozármislenyben edz.

- Bosnjak aláírta 2013. július 1-től érvényes szerződését, jelen állás szerint az tűnik valószínűnek, hogy csak a nyáron csatlakozik hozzánk - tudta meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától a haladas.hu" target="_blank".

- A veszprémiek ugyanis jövőre mindenképpen az egycsoportos NB II-ben szeretnének szerepelni, ehhez pedig szükségük van a szerb játékosra. Azonban nem tettünk le arról, hogy bal oldali védőt igazoljunk, ezért felvettük a kapcsolatot a jelenleg csapat nélküli Gaál Miklóssal. Miki Pécsen él és rajtunk kívül a pécsi csapat is szívesen szerződtetné. Hamarosan kiderül, sikerül-e őt megszereznünk vagy sem. Az biztos, hogy Bosnjak és Gaál közül maximum csak az egyikük érkezne tavasszal.

Tóth Miklóstól megtudtuk, hogy a Nyíregyházán készülő Korolovszky Gábor távozása elé nem gördít akadályt a klub, a védővel szerdán közös megegyezéssel szerződést bontanak a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!