Sport

2013.02.19. 16:49

Jön-e Gaál Miklós a Haladáshoz?

A Szombathelyi Haladás által szerződtetni kívánt 31 esztendős Gaál Miklós még nem tudja, Pécsett vagy Szombathelyen futballozik-e a tavasszal. Bár jelen állás szerint inkább a Mecsekalján folytatja pályafutását.

Pum András

Az Erwin Koeman kapitánysága idején válogatott kerettag Gaál Miklós még nem tudja, a Haladásban vagy Pécsett folytatja pályafutását, noha jelen állás szerint a mecsekaljai vonal az esélyesebb.

Gaál Miklós (fehér felsőben) dilemmája: Pécs vagy Szombathely?

- Tóth Miklóssal már beszéltem, ma pedig meghallgatom a pécsi csapat ajánlatát is - tudtuk meg Gaál Miklóstól. - A Haladáson és a Pécsen kívül akadnak más érdeklődők, de szinte biztos, hogy e kettő klub közül választok. Mindkét csapat kedves a számomra, nem egyszerű tehát döntenem. A Haliban 15-től 18 éves koromig futballoztam, sok ismerősöm, barátom él arra. Majd miután kölcsön akartak adni Sárvárra, inkább fogtam magam, és Pécsre igazoltam. A Haladás vezetőedzőjét, Artner Tamást személyesen nem ismerem, de jó szakembernek tartom. Annak idején Marton Róbert volt az edzőm Szombathelyen, és Artner már akkor a Haladásnál dolgozott. A Rohonci úton egyébként annak idején csak kupameccsen szerepeltem, bajnokin nem játszottam. Mint említettem is, később Pécsett is futballoztam, ráadásul a csapat edzőjével, Márton Gábor négy évig együtt játszottam, remek a viszonyom vele - nem titok, ez sokat nyom a latba.

- Hét és fél évig külföldön fociztam, úgyhogy ha csak nem fut be valami remek ajánlat, maradok itthon. A pécsiek mellett szól, hogy feleségem szülei itt élnek, és már erősen "reklamálnak", hogy ritkán látják unokájukat. Ezért most Pécsett vettünk ki egy albérletet. Szóval még nem döntöttem, de egy-két napon belül eldől, hol folytatom - jelen állás szerint az a valószínűbb, hogy a Pécshez igazolok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!