Sport

2013.03.25. 14:37

Bogárné Szabó Éva remek visszatérése

Menton, Szombathely - Két aranyéremmel tért haza Franciaországból Bogárné Szabó Éva veterán teniszező.

Tóth Gábor

A franciaországi Menton városa adott otthont az tíz napig tartó I. osztályú kiemelt nemzetközi szenior tenisztornának. A több mint 300 versenyzőt felvonultató mezőnyben ott volt a Kanizsai Dorottya Gimnázium testnevelője, a korábbi válogatott teniszező Bogárné Szabó Éva. Aki a +55-ös korosztályban, egyesben és párosban is próbára tette a tudását. Mindkét kategóriában 16-os tábla kezdett, és mindkét sorozatban a szombathelyi teniszező diadalmaskodott  párosban az amerikai Lima de Angelis volt a partnere.

Tavaly több probléma is hátráltatta a versenyzésben Bogárné Szabó Évát, aki átesett egy mandulaműtéten és sokat bajlódott az ütő karjával. Ám úgy tűnik, sikerült teljesen egészségesen visszatérne a pályára. Hiszen az év első versenyét két aranyéremmel zárta, ezzel máris visszakerült az első tízbe a korosztályos világranglistán, a 9. pozícióból várja a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!