Sport

2013.03.20. 19:25

Haladás-vereség az azeri fiataloktól

Felkészülési-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 2:1-es vereséget szenvedett Azerbajdzsán U21-es válogatottjától. Búrány Zoltán szerezte a vasi gólt.

Pum András

Szombathelyi Haladás - Azerbajdzsán U21 1-2 (1-2).


- Szombathely, Illés Akadémia, műfű, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Pintér. Haladás: Gőcze (Mursits, 46.) - Búrány (Jagodics B., 60.), Fehér, Tóth P. (Angyal, 75.), Farkas (Szeles, 46.) - Rajos (Halmai, 72.), Iszlai - Németh M., Czafit (Hanzl, 46.), Nagy G. - Andorka. Edző: Artner Tamás.

Búrány Zoltán (zöldben) szerezte a Haladás szépítő találatát (Fotó: Horváth István)


A Haladásban sérülések, betegségek és válogatottbeli kötelezettségek miatt 14 labdarúgó hiányzott. A 3. percben Fehér keresztbe passzolt labdáját Abdullajev lefülelte és védőúje mellett 14 méterről a jobb felsőbe bombázott (0:1). Az azeri fiatalok gyorsan futballoztak, a vasiak nem nagyon tudtak kibontakozni. A 41. percben egy szabadrúgáskombináció után Junnade 16 méteres lövésével már kettő volt közte. Három perc múlva Németh jobb oldali beadását Búrány lőtte öt méterről a kapuba (1:2). Szünet után kiegyenlített küzdelem folyt, mindkét kapu előtt akadt egy-két ziccer. A vasiak töbet birtokolták a labdát ebben a játékrészben, de fölényükkel nem tudtak mit kezdeni.

- Nagyon jó ellenfél ellen remek mérkőzést játszottunk, nem érződött a fiúkon, hogy kedden két kemény edzésen vettek részt. Lehetőséget tudtam adni azoknak, akik korábban kevesebbet játszottak és meg tudtuk nézni a fiatalokat is - értékelt Artner Tamás, a Haladás edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!