Sport

2013.03.17. 15:44

Kenesei a Fradi ellen térne vissza

A Szombathelyi Haladás 36 esztendős volt válogatott futballistája, Kenesei Krisztián műtétje után fut, biciklizik, erősít, és ha minden jól megy, bő egy hét múlva edzhet is. A csatár az FTC ellen már játszana is.

Pum András

Kenesei Krisztián (zöldben) reményei szerint mihamarabb visszatérhet a pályára (Fotó: Unger Tamás)

- A műtét után két hétig semmit sem csinálhattam, meg kellett várnom a varratszedést - mondta Kenesei Krisztián a www.haladas.hu oldalon. - Azóta rendszeresen biciklizek,  futok, erősítek, hidegszaunában gyógyulok, és Orbán Attila koordinációs trénerrel, valamint  ifjabb Simon Attila edző segítségével speciális gyakorlatokat végzek. Az már biztos, hogy segített a műtét, az Achillesem egyáltalán nem fáj, talán a jövő héten már óvatosan labdába is rúghatok - persze még csak  egyénileg gyakorolok. A héten megyek vissza kontrollra, ahol majd belém böknek egy gyulladáscsökkentő injekciót, vélhetően ez is segít. Jelen állás szerint az edzésekbe egy hét múlva kapcsolódhatok be, és minimum két hétre szükségem lesz, hogy visszanyerjem a formámat. Tehát terveim szerint Pakson még nem, de az FTC ellen már számíthat rám Artner Tamás - persze az ő szíve-joga eldönteni, hogy dönt.

- A mestert egyébként folyamatosan tájékoztatom az állapotomról. Lehet, hogy tarthatnék előbbre is a gyógyulásban, de semmit sem akarok elkapkodni, makkegészséges akarok lenni. Legutóbb az FTC ellen a két gólommal nyertünk, kerek történet lenne hasonlóképpen visszatérni - zárta szavait Kenesei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!