Sport

2013.03.26. 20:01

Rossz előjelek a körmendieknél

Körmend - Csőstül jött a baj ezen a héten Körmenden, de nem feltartott kézzel kelnek szerdán útra a piros-feketék, akik a felsőházi középszakasz 4. fordulójában a Jászberénynél vendégeskednek (19.00).

Földi Sándor csapata várja Fodorékat, akik jelenleg egy pozícióval megelőzik a szerb iskolára alapozó hatodik helyen álló vendéglátóikat. A kedd esti edzésig nem tudott öt-öt ellen gyakorolni a Körmend, mert a múlt szerdai, vereséggel zárult szolnoki mérkőzés után Grebenár Péter megbetegedett, majd Matthew Shaw dőlt ki a sorból. A hét elején egy gyulladás miatt Kocsis Tamás sem tudott edzésbe állni, és az utánpótlás korú kerettagoknak is volt más irányú kötelezettségük.

A gyógyulgató Fodor Gergelyre is nagy szükség lesz Jászberényben. Fotó: Szendi Péter

- Gyakorlatilag kedd délutánig nem is tudtunk direkt a következő ellenfél ellen készülni – mondta Fodor Gergely, aki nincs túl jó hangulatban, hiszen az elmúlt két szezonban megkímélték a sérülések, most viszont ő is a maródiak listáján van. – Kezdődött a bokasérülésemmel, ami gyulladással járt. Szteroid injekciókat kaptam, hogy tudjak játszani. Feltételezték, hogy a fájdalmakban esetleg a bölcsességfogam is ludas lehet, ezért kihúzták, de sajnos néhány nap múlva begyulladt a helye. Emiatt nagyon sok fájdalomcsillapítót kellett szednem. Ez viszont felborítja a szervezet egyensúlyát, és köny- nyen jönnek kisebb sérülések. Egy combhúzódásból próbálok kijönni. Körmenden, a gyúrónk ultrahanggal és lézerrel igyekszik gyógyítani, Szombathelyen pedig hideg szaunaterápiával segítenek. Eddig külön munkát végeztem. Nehéz így, mert nagyon erős ellenfél vár ránk, de a betegségek, sérülések miatt a felkészülésünk nem lehetett zökkenőmentes. A Jászberény gárdáját nagyon összerakta Földi Sándor, olyan játékosokat hívott, akik megfelelnek az ő stílusának, ami a szerb iskolán alapszik. Rendkívül veszélyesek, különösen otthon, de legutóbb Pakson is alig kaptak ki. Kemény meccs lesz, de megpróbálunk nyerni, hiszen közvetlen riválisunk az ellenfél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!