Sport

2013.04.10. 09:09

Fehér Zoltán: kell a három pont

Szombathely - Bár sokat kivett belőlük a múlt szombati Fradi-meccs, a Videoton elleni bajnokira rendben lesznek - ígéri Fehér Zoltán. A belső védő csak a győzelemmel lenne elégedett szerdán.

Pum András

Fehér Zoltán a Haladás meghatározó játékosa, Guzmics Richárddal párban szinte hiba nélkül hozzák le a meccseket középen, nem véletlen, hogy a vasi csapat négy tavaszi bajnokiján csupán egy akciógólt kapott. A Győrből érkezett futballista manapság (is) válogatott formában futballozik, a Videoton ellen minden tudására szükség lesz, hogy megállítsa a köztudottan életveszélyes fehérvári támadókat.

Fehér Zoltán magabiztos játékára nagy szükség lesz a Videoton ellen is. Fotó: Horváth István

- Sokat kivett belőlünk a mély talaj, kihajtottuk magunkat az FTC ellen, de nem kell aggódni, a meccsre rendben leszünk - mondta Fehér Zoltán. - Kielemeztük a Videoton játékát, kiderült, amit eddig is tudtunk: az egyik legjobb csapat idehaza, tele kitűnő játékosokkal. Előrejátékban különösen erősek, gondoljunk csak Kovácsra, Nikolicsra vagy éppen Torghellére. De felesleges kiemelni közülük bárkit is, hiszen tele vannak jó játékosokkal. Sajnos bármennyire is szerettünk volna, legutóbb nem tudtunk gólt rúgni és győzni az FTC ellen. A Videoton ellen kell a három pont, bár erősebb ellenfél lesz, mint a Fradi volt. Nem szerencsés számunkra, hogy legutóbb kikapott a Vidi, biztos, hogy kettőzött erővel játszanak ellenünk. Hazai pályán azonban mint említettem, csak a győzelem elfogadható.

- Anno a Győri ETO-játékosaként sokszor átélhetted, mit jelent egy ETO-Videoton preztízsmeccs.

- Valóban, de inkább a két szurkolótábor volt rossz viszonyban egymással, közöttük volt nagy rivalizálás. Úgyhogy számomra ez amúgyis már a múlt, csak "simán" győzni akarok szerdán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!