Sport

2013.04.12. 10:52

NB II: Kozármislenyben a Haladás II.

Szombathely - A labdarúgó NB II-ben a bajnokaspiráns Puskás Akadémia otthonában elért bravúros döntetlen után szombaton 14 órakor a Haladás II. a második helyen álló Kozármisleny vendége lesz.

Pum András

Tavasszal idegenben még veretlen a Haladás II., egy győzelem és két döntetlen a zöld-fehér alakulat mérlege. A szombati bajnokin a szombathelyiek mellett szól, hogy a kozármislenyi gárda mostanság  enyhén szólva  nincs bombaformában. A múlt szombati tatabányai 3-0-s zakó után a hétközi fordulóban 4-0-ra kikapott Sopronban. Érdekesség, hogy e két meccsükön három labdarúgójukat is kiállítottak.

A két csapat között nyolc egység a különbség.

- Az ősszel nagyon jó benyomást tett rám a kozármislenyi együttes, ellenünk is bátran felvállalták a támadófutballt - mondta Tóth László, a Haladás II. mestere. - Igaz, csak nagy szerencsével, a 92. percben egyenlítettek. Ettől függetlenül szerencse ide vagy oda, nem véletlenül állnak a táblázat második helyén, ők a meccs esélyesei. Kozármisleny után majd Tatabányára utazunk, a két meccs közül egyet mindenképpen szeretnénk megnyerni  jó lenne ma begyűjteni a három pontot. Fider sérült, Kaiser beteg, Zsirai játéka kérdéses, Kenesei pedig óvatosságból kihagyja a meccset, sérülése után nem akarjuk túlterhelni.

Várható összeállítás: Dombó - Angyal, Jagodics M., Füredi, Farkas - Szeles, Szakály, Hanzl  -Czafit, Simon A., Medgyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!