Sport

2013.05.15. 10:40

Búrány Zoltán még nem döntött

A Haladás 23 esztendős védekező-középpályásának, védőjének, Búrány Zoltán szerződése június 30-án lejár, és bár a vezetők marasztalják, a játékos még nem döntött a folytatásról.

Pum András

Az egyik portál szerint a nyáron távozik a Haladástól a korábbi utánpótlás-válogatott, a több poszton is bevethető, az ősszel például bal oldali védőként remekül futballozó Búrány Zoltán. Nos, a 101 NB I-es meccset a háta mögött tudó, 23 éves játékos szerint egyáltalán nem biztos, hogy elhagyja a Rohonci utat.

- Meglepődve olvastam, hogy el akarom hagyni a Haladást, ugyanis szó sincs ilyenről - mondta Búrány Zoltán. - Ráadásul az említett portáltól fel sem hívtak, senkivel sem beszéltem. No mindegy.

Az igaz, hogy Szegedről megkerestek, legyek a Tisza Volán Focisuli 2006-os, 2007-es korosztályának mentora. Ám ez az elfoglaltság a nyári holtszezonra és csak egy-két alkalomra szól, néhány edzésükre látogatok ki.





Ami a Halit illeti: június 30-ig szól a szerződésem, többször is leültünk tárgyalni a vezetőkkel, de még nem egyeztünk meg. Ők hosszabbítani szeretnének velem - ezt már tavaly is jelezték - aminek nagyon örülök, de én még nem döntöttem - megvárom a bajnokság végét, aztán meglátom, hogy alakulnak a dolgaim. Maradni szeretnék, egyelőre azt azonban nem kívánom elárulni, min múlik a megállapodás. Mindenesetre máshonnan nem kerestek, és nem is ajánlkoztam, elsőorban a Haladásban gondolkodok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!