Sport

2013.05.10. 15:44

NB III-as rangadó: Sárvár-Körmend

Vas megye - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoport 23. fordulójában megyei rangadót rendeznek: a Sárvár szombaton a Körmendet fogadja.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Körmendi SE (szombat, 16.30).

Németh József (Sárvár): - Véleményem szerint jelenleg a Körmend a legjobb Vas megyei gárda az NB III-ban. Erős, szervezett, jó formában lévő csapat. Vagyis nem lesz könnyű dolgunk, de így is háromesélyesnek érzem a mérkőzést. Osvald Márió és Velencei sérült, Ambrus pedig beteg. Összeállítás: Osvald Márkó  Varga, Horváth, Fülöp, Toldi (Ambrus)  Tancsics, Máthé, Csákvári, Kocsis  Sinka, Csernák. Ifj. Molnár Károly (Körmend):  Borzasztó kellemetlen szituációban vagyunk, jelenleg ugyanis nics 11 hadra fogható felnőtt futballistám. Sőt, még az ifiből velük edzőkre sem számíthatunk. De nem sírunk, abból főzünk amink van. Hajgató, Kósik, Csenterics és Esztergályos sérült, Kis-Nemes eltiltott, Takács Á., Takács M. és Wágner játékára pedig családi elfoglaltság miatt nem számíthatok. Összeállítást egyelőre nem tudok mondani.

További program, szombat, 16.30: Komárom VSE-Répcelaki SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!