Sport

2013.05.24. 10:50

Nem hibázhat a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának 7. fordulójában vasárnap 15 órakor a harmadik Viktória-Trend Optika FC az utolsó Szegedi Boszorkányokat fogadja.

Pum András

Bárki is legyen a Viktória soros ellenfele, a szombathelyi csapat játékosainak fejében rendre az előttük egy ponttal álló Astra jár. A vasiak ugyanis az ezüstéremre hajtanak, ehhez pedig a kötelező meccseket hozniuk kell. Vasárnap a mindössze öt pontos Szegedi Booszorkányokra várhat az áldozati bárány hálátlan szerepe. Az alapszakaszban idegenben 1-0-ra, odahaza 4-0-ra, míg a rájátszásban Szegeden 5-0-ra nyert a Viktória.

- Nem kérdés, győznünk kell, valóban papírforma mérkőzés előtt állunk - fogalmazott Mitterstiller Csaba, a Viktória edzője. - Csak akkor tarthatunk lépést az Astrával, ha a kötelező meccseket hozzuk  a vasárnapi ebbe a kategóriába tartozik. Persze nem gondoljuk, hogy már zsákban a három pont, de ha kellő odafigyeléssel, koncentráltan futballozunk, nem lehet probléma. A Szegedben egy szimpatikus, játszani próbáló csapatot ismertem meg, bár most vélhetően körömszakadtáig védekezik majd. Nagy Dóra kézsérülése továbbra sem jött rendbe, a kezdőcsapatot csak a mérkőzés előtt jelölöm ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!