Sport

2013.05.31. 10:04

Répcelak-Körmend derbivel zárul az NB III.

Vas megye - Répcelak-Körmend megyei rangadót rendeznek szombaton az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának utolsó, 26. fordulójában.

Tóth Gábor

Répcelaki SE-Körmendi FC (szombat, 17.00).

Balassa Péter (Répcelak): - Mi a 7. helyre pályázunk, vagyis számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény. A Körmend egy remekül összerakott, szervezett csapat, nem véletlenül szerepel ilyen jól. Színvonalas, hajtós mérkőzésre számítok. Szerdán éppen a Körmend ellen jutottunk tovább a kupában, de akkor sok kezdőjátékosuk hiányzott, vagyis arra a mérkőzésre nem építhetünk. Simon és Nyírő sérült, Orbán eltiltott. Kezdőcsapatot csak a meccs előtt hirdetek.

Ifj. Molnár Károly (Körmend): - A lehetőségeinkhez képest kitűnő szezont futottunk, 10 pontot vertünk a mögöttünk lévőkre. És az összesített NB III-as mezőny legjobb 6. helyét is megszereztük. Sajnos a végére több szempontból is elfogytunk, de biztató, hogy a hétközi kupameccsen a második csapatunk is remekül helytállt. Balikó, Csenterics, Makrai, Sipos és Niksz sérült, Németh E. nyaral. Kezdőcsapatot a mérkőzés előtt hirdetek.

További program: Dorogi FC-Sárvár FC (szombat, 17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!