Sport

2013.06.17. 19:33

Ez sportnap volt - Neves játékosok a premontrei gimnáziumban

Szombathely - A tanév végére megszállták a sportolók a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnáziumot. A diákok élvezték, várják az ismétlést.

Némethy Mária

A Magyar Kupa ezüst érmes Swietelsky-Haladás öt labdarúgója: Bagó Gábor, Halmos Máté, Horváth Péter, Kottán Krisztián, Koronczai Roland, a Falco kosárlabdacsapat irányítója Szanati Mátyás, a büki Greenfield Birdland golfedzője Friesl Ottó.

Mind ott voltak a premontrei gimnáziumban rendezett sportnapon, ahol a választék nagy volt: futsal, kispályás foci, kosárlabda, röplabda, aerobic, golf. A tornateremben a futsalosok tartottak játékos feladatokat, míg az udvaron a házi csapatbajnokság zajlott négy kategóriában: fiú foci, melyet Halmos Máté vezényelt le, a fiú illetve lány kosármeccseket Szanati Mátyás fújta, Vereb Dér Ferenc a röplabda házibajnokságot vezette.

A szervező diákok Horváth Péter és Bagó Gábor labdarúgókkal, és osztályfőnökük Gájer Zsuzsanna. Fotó: Premontrei Gimnázium

Akik pedig a golf rejtelmeibe szerettek volna betekintést nyerni, Friesl Ottó segítségével megtehették azt, kipróbálhatták az érdekes sportágat.

A diákok szurkoltak osztálytársaiknak, remek hangulatot varázsoltak a sztárvendégek a premontreiben.

Az eredményhirdetésnél a sportolóktól vehették át az okleveleket a dobogós helyezett csapatok. A diákok élvezték, hogy sportolókkal, sportolók között tölthették a napot, már várják, mikor térnek vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!