Sport

2013.06.14. 13:33

Visszavágó előtt a Körmend és a Kőszeg

Körmend, Kőszeg - A visszavágók következnek szombaton a labdarúgó NB III-ért zajló osztályozókon: a jó helyzetben lévő Körmend és a bravúrban reménykedő Kőszeg is hazai pályán játszik.

Tóth Gábor

Az osztályozó első felvonásán az NB III. Bakony-csoportjában hatodikként záró Körmend értékes döntetlent (1-1) játszott Hajdú-Bihar megyei I-es bajnokának vendégeként, míg a vasi megyei I-et megnyerő Kőszeget az NB III. Dráva-csoport bronzérmese fogadta és verte meg (0-2).

Kőszegi SK-Nagyatád FC (szombat, 17.00). 

Neudl Gábor:  - Jó csapat a Nagyatád, ellenfelünk az esélyesebb. De az előző, idegenbeli mérkőzés második félidejére lehet építeni. Ha ismét bátran, harcosan futballozunk, és odafigyelünk, akkor meglepetést okozhatunk. Hazai pályán szép eredményre készülünk. Fehér és Keresztes munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzik, a sérüléssel bajlódó Molnár játéka pedig kérdéses. Összeállítás: Táncsics A.  Lindtner, Őri, Neisz, Kovács A.  Takács, Gugcsó, Bezdi, Horváth D.  Szolyák, Sárdy (Kovács Sz.).

Körmendi FC-Ebes KKSE (szombat, 17.00).

Ifj. Molnár Károly: - Az amúgy is foghíjas keretünkből Répcelakon elvesztettünk kettőt, így az ebesi Ismerd meg hazádat rendezvényen már csak 12 mezőnyjátékossal tudtunk részt venni. Ebből egy megsérült, kettőt pedig "kisárgáztak". Nehéz lesz, de megpróbáljuk legyőzni a mi egész éves költségvetésünknek megfelelő prémiumért futballozó hajdúsági Chelsea-nek titulált ellenfelünket. Esztergályos, Csenterics, Takács Á. és Bezdi sérült, Makai, Balikó és Szalai eltiltott.
Összeállítást csak a meccs előtt hirdetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!