Sport

2013.09.17. 09:50

Focizott a hivatal

Budapest - Második alkalommal rendezték meg a Vasas SC Fáy utcai sporttelepén a kormányhivatalok kispályás labdarúgótornáját. A Vas Megyei Kormányhivatal bronzérmet szerzett.

Tóth Gábor

A szombati budapesti, esőtől áztatott erőpróbán mind a húsz kormányhivatal képviseltette magát. A négy műfüves pályán ötös csoportokban zajlottak a 2x10 perces mérkőzések.

A vas kormányhivatal kiütéses győzelemmel kezdte a csoportmérkőzéseket, Hajdú-Bihart 8:0-ra verte, Majd a csongrádiaktól 2:1-re kikapott, Bács-Kiskunt 2-1-re múlta felül. A csoportkör zárásaként a vasiak Zala megyével játszottak gól nélküli döntetlent. Így csoportjukban a második helyen végeztek, bejutottak a nyolc közé. A negyeddöntőben a Vas Megyei Kormányhivatal labdarúgói Békés megyei riválisukat győzték le 2:1-re. Az elődöntőben Győr-Moson-Sopron megye került a vasiak útjába. Az ellenfél húsz másodperccel a találkozó lefújása előtt mentette 1-1-re a meccset. Következtek a hetesek, a büntetőpárbajban pedig a győriek jobban céloztak, 3-2-re nyertek. Ám a vasi együttes tagjai a bronzmérkőzésen vigasztalódtak, 2:1-re verték Jász-Nagykun-Szolnok megyét, így felállhattak a dobogó harmadik fokára.

Az idei nyertes Győr-Moson-Sopron megye lett, másodikként pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeivégzett.

A Vas Megyei Kormányhivatal bronzérmes csapata: Boroznai Zsolt, Bolla Attila, Kiss Gábor, Ligeti Zoltán, Musits Dezső, dr. Németh Kornél, Sövegjártó Máté, Takács Gábor, Tuboly László, Vargyas Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!