Sport

2013.09.29. 17:30

Két vasi vereség az NB III-as fordulóban

Vas megye - A labdarúgó NB III. 7. fordulójában a Körmend Budaörsön, a Haladás II. Győrött kapott ki.

Vas Népe

Budaörs–Körmend 5-2 (0-2)

Budaörs, 100 néző, vezette: Dolnegó.

Körmend: Sásdi – Bezdi, Csenterics, Varga Z., Takács M. – Németh, Makai (Horáth) Kósik, Szalai (Sipos) – TAKÁCS Á., Czafit (Baranyai). Edző: ifj. Molnár Károly.

Az első félidőben a szervezett vendégek remekül játszva akár még nagyobb arányban is vezethettek volna. A második félidő első tíz percében a budaörsiek helyzet nélkül kiegyenlítettek, majd érvényesült a papírforma. A látottak alapján a körmendi pontszerzés is benne volt a mérkőzésben. G.: Laczkovich (58. – 11-esből, 90.), Takács M. (49. – öngól), Jovánczai (73.), Bárányos (88.), illetve Szalai (17.), Takács Á. (37.). Kiállítva: Varga Z. (57.)

Ifj. Molnár Károly: – Az első félidőben rendesen megráncigáltuk az oroszlán bajuszát. De aztán az öngól, a tizenegyes és a kiállítás után sajnos tudatosították bennünk, hogy nem a budaörsi vadaspark állatsimogatójában vagyunk.

Kalász Milán (zöldben) szerezte a Haladás II. győri gólját. Fotó: Benkő Sándor

Győri ETO II.–Szombathelyi Haladás II. 2-1 (0-1)

Győr, 100 néző, v.: Gaál.

Haladás II.: Dombó – ANGYAL Zsirai, MILKÓ, Füredi (Hegedűs) – Jancsó, Halmai (Rácz), TÓTH M. – Medgyes, Grabant B., KALÁSZ. Edző: Tóth László.

Az első félidőben a Haladás játszott veszélyesebben, több helyzetet is kihagyott. A 36. percben a kiugró Medgyest a tizenhatoson belül legutolsó emberként lerántották. A piros lap elmaradt, a büntetőt Kalász értékesítette. Szünet után beleerősített a Győr, és a 64. percben egy jogtalan tizenegyessel egyenlített. Két perc múlva pedig egy formás akció végén a győztes gólt is megszerezte. Az első félidő alapján a Haladás győzelmet érdemelt volna, de a döntetlen mindenképpen igazságos lett volna. Gólszerzők: Koltai (64. – 11-esből) Novák (66.), illetve Kalász (36. – 11-esből).

Tóth László: – Egy NB I-es játékosokkal felálló Győr ellen óriási fölényt harcoltunk ki. Én csak az ellenfélre tudom felkészíteni a csapatot, nem pedig Woody Allenhez hasonlító, játékvezető-féleségekre, asszisztensekre, akik már másodszor ítélnek tizenegyest jogtalanul ellenünk.

További eredmények: Csákvár–Diósd 2-0, Tököl– Csepel 1-1, Újbuda–Mosonmagyaróvár 2-1, Dorog– Veszprém 1-3, BKV–Nagyatád 2-1 Andráshida–Balatonfüred 1-0.

Budaörsről Szabó Tibor, Győrből Balogh Gyula tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!