Sport

2013.10.12. 14:35

A nyerő fotó: Hali-drukker a Wembley-ben

A perui Machu Pichutól, a londoni Wembley-stadionon, aztán a Celtic,- a Bayern München,- a Fiorentina,- a Milan-arénáján át a horvát tengerpartig bezárólag - vagyis szinte mindenhol fotózkodtak a Haladás-drukkerek a "Haladás mindenhol!" játékra.

Pum András

A voksok alapján a Wembley-ben lefotózott Márffi Dániel nyerte a dedikált Hali-mezt.Lezárult a Haladás-mindenhol játékunk, melyet a nyár elején hirdettünk meg. Azt kértük szurkolóinktól, hogy utazásuk, nyaralásuk, vagy akár egy hétvégi kiruccanásuk alkalmával fényképezzék le magukat valamilyen Haladás-relikviával, a fotót pedig küldjék el. Egy drukker maximum két fotóval pályázhatott.

Nos, mint azt korábban megírtuk, összesen 63, jobbnál-jobb kép érkezett, melyek közül az Illés Bélából, Tóth Miklósból, Vörös Csabából, Kóbor Lászlóból, Guzmics Richárdból, Tóth Péterből, Radó Andrásból valamint honlapunkból álló "zsűri" tíz képett szavazott a döntőbe.

Erre a tíz fotóra két héten át voksolhattak olvasóink.

A szavazatok alapján a Haladás-mindenhol játék győztese Márffi Dániel lett, aki Haladás-mezben fotózkodott a londoni Wembley-stadionban. Az ő jutalma egy, a játékosok által dedikált Haladás-mez, melyet kedvenc labdarúgójától kap meg.

Másodikként Iván Barnabás végzett, ő egy 3000 méter feletti ausztriai hegycsúcson, édesapjával közösen egy Hali-sállal pózolt.

A díjakat az október 26-án, 20 órakor kezdődő Haladás - Diósgyőr bajnoki előtt adjuk át.

A győzteseknek - és valamennyi résztvevőnek - ezúton is gratulálunk! A sikerre való tekintettel rövidesen újabb játékra jelentkezhetnek a Hali-szurkolók.

A győztes fotó. Márffi Dániel Haladás-mezben a londoni Wembley-stadionban

A második helyezett felvétel. "Apával 3000 méter felett, ahova a 40 fokos kánikula elől menekültünk. De természetesen imádott csapatunkról itt sem feledkeztünk meg, hiszen Ausztriában is MINDENKI SZOMBATHELYI!!!" Beküldő: Iván Barnabás

A döntő végeredménye: 1. Márffi Dániel, 2. Iván Barnabás, 3. Dezamits Zoltán, 4. Machinek Zsolt, 5. Kámán Bálint, 6. Lacsics Zsolt, 7. Osvald Ákos, 8. Csobánki Judit, 9. Szegletes Gabriella, 10. Rozmán András

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!