Sport

2013.10.14. 11:50

Kedden 16 órakor Ligakupa-meccset vív a Haladás

Szombathely - A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában ma 16 órakor a Szombathelyi Haladás az NB II-es Ajkát fogadja a Rohonci úton.

Pum András

Egy hete a harmadik helyen álló Haladás 2-1-re győzött Ajkán, így pontszámban beérte a második Gyirmótot. Az ajkaiak egy döntetlent begyűjtve az utolsó helyen tanyáznak. A papírforma a zöld-fehérek mellett szól.

- Tovább szeretnénk jutni csoportunkból, ehhez pedig meg kell vernünk az Ajkát - jelezte Artner Tamás, a Haladás edzője. Ajkán csupán a kiállítás után volt nehezebb dolgunk, előtte kézben tartottuk a mérkőzést. Fontos, hogy akik a bajnokikon kevesebb lehetőséget kapnak, a Ligakupában minél többet játszhassanak. Ezúttal pedig a fiatalok is megmutathatják, mit tudnak. Mursits két Ligakupa-mérkőzésre szóló eltiltását tölti, sérültünk nincs. Összeállítás: Gyurján M. Angyal, Jagodics B., Zsirai, Tóth P. Rajos, Iszlai Gyurján B., Tóth L., Halmai Andorka.

A mérkőzésre kedden 9 és 17 óra között elővételben a Legea-Haladás Shopban lehet jegyet venni klubkártyával olcsóbb a belépő vásárlása. A Rohonci úti pénztárak 14 órakor nyitnak. Internetes jegyvásárlás: jegy.mlsz.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!