Sport

2013.10.28. 15:25

Ismét nyert a Gotthárd

Szentgotthárd - Remekül teljesít eddig, ezúttal felsőházi rangadót nyert meg a Pawel Packing Szentgotthárdi KK NB II-es férfi kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Két jó formában lévő, a tabella közvetlen élmezőnyéhez tartozó csapat lépett pályára. A hazaiak jól tudták, hogy ellenfelük sok gólt dob, jól támad. Ennek megfelelően remek védekezéssel rukkoltak ki – meg is lepték riválisukat. Gyorsan előnybe került a házigazda (10. perc: 5-2), és két-három gólos fórját az egész első félidőben tartotta. Jobban meglépni azért nem sikerült, mert a támadójáték akadozott, ziccerek, hetesek maradtak ki. Fordulás után viszont állva hagyta a Keszthelyt a vasi gárda (43. perc: 18-11). A folytatásban aztán már taktikusan, nyugodtan játszottak a hazaiak, és biztosan nyertek. A Gotthárd eddig remekül teljesít, négy győzelemmel, egy döntetetlennel, egy vereséggel a tabella második helyét foglalja el a hatodik játéknap után.

Pawel Packing Szentgotthárdi KKGeorgikon DSE Keszthely 24-22 (12-9)

Szentgotthárd, 200 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Blaskó, Dobovai.

Szentgotthárd: Páli – Kocsis Gy. 3, SINKA 6, JÁSZBERÉNYI, VILICS 1, Huszár, Hegyi 3. Csere: Surányi K. (kapus), Kozák 2, Kocsis T. 1, Csipszer 2, Katona, Pars 2, Hertelendy 2, Mokos P., Soltész 2. Edző: Ernst Attila.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!