Sport

2013.10.08. 13:40

Két győzelem után gotthárdi döntetlen

Szentgotthárd - Két győzelem után a harmadik fordulóban csak döntetlent játszott a Pawel Packing Szentgotthárdi KK NB II-es férfi kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK–Hort SE 26-26 (15-13)

Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bóna, Miskei.

Szentgotthárd: Surányi – Hertelendy 3, Pars 5, Kozák 8/1, Huszár 2, Hegyi 3, Szakács 2. Csere: Páli (kapus), Vilics, Ernst A., Mákos M., Mákos P., Kocsis T., Kocsis Gy. 2/1, Jászberényi 1, Katona. Edző: Ernst Attila.

Ifi: 38-21 (19-9)

Jó ritmusban kezdte a mérkőzést a házigazda, az első félidőben végig két-három góllal vezetett. A második játékrészben azonban már sok hiba csúszott a gotthárdiak játékába: kapkodva végigvitt, elhamarkodottan befejezett támadások, erőtlen védekezés jellemezte ekkor a hazaiakat. Ráadásul sok hetest dobhatott, többször játszhatott emberelőnyben a remek kapusteljesítményt felvonultató Hort. A hajrában már a vendégek vezettek (24-26), de végül kicsikarta a döntetlent a Gotthárd. Ezúttal nem játszott jól a házigazda, nem érdemelt győzelmet, egy verhető ellenfelet hagyott ponttal távozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!