Sport

2013.10.18. 16:00

Szoros CVSE-siker

Szoros mérkőzésen őrizte meg veretlenségét az Extraligában a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka címvédő asztalitenisz-csapata.

Horváth Erika

Pénzügyőr SE–Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka 4-6
Budapest, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.
Páros: Hoffmann, Pálosi– Fazekas, Nagy 3:1 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Varga– Szita 2:3, Pálosi–Fazekas 0:3, Hoffmann–Nagy 0:3 (1-3). 2. forduló: Varga–Fazekas 3:0, Hoffmann–Szita 2:3, Pálosi– Nagy 3:2 (3-4). 3. forduló: Hoffmann–Fazekas 0:3, Varga–Nagy 3:1, Pálosi–Szita 1:3 (4-6).

Miután elúszott a páros, az első egyéni körben három győzelemmel fordítottak az álláson a celliek. Az ifjúsági korú Szita Márton Varga Sándor 2:0-s vezetése után a sírból hozta vissza a mérkőzést. Mint később kiderült: ezzel ő lett a Pénzügyőr elleni találkozó hőse. Mivel a folytatásban Fazekas Péter és Nagy Krisztián is kikapott Vargától, sőt Nagy még az egykor Szombathelyen játszó Pálosi Balázstól is, Szita első győzelme kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy ne szakadjon meg a CVSE győzelmi sorozata. Győzött: Varga 2, Pálosi 1, Hoffmann–Pálosi, illetve Szita 3, Fazekas 2, Nagy 1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!