Sport

2013.11.06. 13:45

Az ASTE és a HVSE II. is nyert

Vas megye - Az Alsószölnök sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte, a Haladás VSE II: először győzött az NB I/B-s sakkbajnokságban.

Horváth Erika

Győri Elektromos–Alsószölnöki STE 3,5-8,5

Győr, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

Nagyszerűen játszottak, és harmadik mérkőzésüket is megnyerték az alsószölnökiek, akik eddigi teljesítményük alapján a csoport egyik esélyese. Győzött: Kovács B., Bíró, Buzeti, Makk R., Hittér, Süket. Remizett: Takács B., Horváth I., Gjuran, Makk N., Takács K.

Haladás VSE II.–BEAC 7-5

Szombathely, NB /B-s sakkmérkőzés.

Két rendkívül fiatal átlagéletkorú csapat összecsapásából a hazaiak kerültek ki győztesen. Győzött: Pergel, Magyar, Szukics, Ugróczky. Remizett: Trbojevic, Takács, Rövid, Tomasics, Joó, Hajós.

Sárvári SC–Z.BakiAgrocentrum 5,5-6,5

Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

A sárváriaknál többen nyert állásból vesztettek, az első hat táblán nem is sikerült nyerniük. A szerencsésebb csapat győzött. Győzött: Czupor, Katona, Egresi K. Remizett: Ollé, Gergácz B., Smidéliusz, Hadrik, Szokolszky.

Haladás VSE III.–Ezüst Huszár SE Veszprém 6-6

Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

Mindössze négy parti dőlt el a tapasztaltabb játékosokból álló Veszprém ellen. Az eredmény a játszmák alapján reálisnak mondható. Győzött: Tórth T., Peresznyák. Remizett: Gutmann, Horváth R., Oláh, Hajdú, Grüll D., Vida, Szakasics, Horváth S.

A HVSE III. NB II-es csapatában nyolcan remiztek. Az egyikük Horváth Réka voltFotó: Horváth Csaba

Arborétum HSE–Spartacus SK Keszthely 4,5-7,5

Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

A négy állandó játékosát is nélkülöző Arborétum tisztesen helytállt a jó erőkből álló Keszthellyel szemben. Győzött: Szalay. Remizett: Lendvai E., Kiss R., Kiss B., Foki, Arany, Kiss L., Abért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!