Sport

2013.11.22. 18:38

NB III.: Pályán a Körmend, a Haladás II.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Haladás II. idegeneben, a Körmend pedig hazai pályán meccsel.

Tóth Gábor

Körmendi FC–Balatonfüredi FC (szombat, 13.00).
– Ifj. Molnár Károly: – A Balatonfüred régi jó ismerősünk, mindig izgalmas, jó iramú mérkőzéseket vívtunk egymással. Valószínűleg most sem lesz ez másként. Vannak gondjaink, hiszen Németh eltiltott, Kajtár és Berke beteg, Kósik pedig sérült. Takács Ádámról nincsenek információim, így az ő játéka is kérdéses. Összeállítás: Sásdi – Makai, Bezdi, Csenterics, Szalai – Baranyai, Balikó, Takács M., Czafit – Sipos, Horváth Á.

Futura Mosonmagyaróvár–Szombathelyi Haladás II. (szombat, 13.00).
– Tóth László: – A papírforma mellettünk szól, de sajnos sok a sérültünk, kulcsemberek hiányoznak: Dombó, Gyurján, Zsirai, Dallos, Kaiser, Bedi és Hegedűs játékára sem számíthatok. Ugyanakkor a sok hiányzó ellenére is ütőképes együttest tudok pályára küldeni. Szeretnénk kiköszörülni a múlt heti fiaskót, szeretnénk hazahozni a három pontot. Persze nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a Mosonmagyaróvár feljövőben van, nem rossz kis csapat. Összeállítás: Megyeri – Angyal, Jagodics, B., Füredi, Milkó – Jancsó, Tóth M., Halmai – Grabant B., Rácz B., Medgyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!