Sport

2013.11.13. 20:19

Remekeltek a szenior tájfutók

Lezárult a tájfutó országos bajnokságok sorozata, amelyen a Sárvári Kinizsi SE szenior tagjai remek eredményeket értek el.

Tóth Gábor

A tavaszi hosszútávú országos bajnokságon Gömbös Gyula a kategóriájában (F65) a negyedik lett. A nyár elején a középtávú ob-n ismét ő szerepelt a legeredményesebben, hiszen ezüstérmet szerzett, ugyanitt Tóth János (F70) ötödikként zárt. Tóth János az éjszakai ob-ről bronzot hozott. A Salgótarjánban rendezett országos normáltávú egyéni bajnokság első napi selejtező futamaiból a legjobb 24 juthatott a másnapi döntőbe. Tóth János – akinek nem kellett selejtezőt futnia – a döntőben a negyedik helyen végzett. Gömbös Gyula a selejtezőben elért második helye után joggal bizakodott egy jó eredményben – a fináléban végül a dobogó második fokára állhatott fel.

E hét végén, szombaton és vasárnap is két-két regionális rangsoroló tájfutó verseny lesz Sárváron a fürdő, illetve az Arborétum területén. A sportágat kedvelők a Káldi Természetjáró és Tájékozódási Futó Sportegyesületnél, valamint a Sárvári Kinizsi SE-nél érdeklődhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!