Sport

2013.12.29. 18:05

Elismerések asztaliteniszben

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) a 2013. évi eredményesség alapján díjazta az egyesületeket.

Horváth Erika

A Magyar Asztalitenisz Szövetség idén külön díjátadót tartott az ifjúsági, illetve a serdülő és újonc korosztályban eredményes egyesületek számára. Ám a hagyományoknak megfelelően az összesített utánpótlásrangsor is elkészült miszerint a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka Szita Márton és Kramarics Gergő sikerei révén az ötödik helyet tudta megszerezni a fiúk ranglistáján. A Szombathelyi Asztalitenisz Kör a fiúknál és a lányoknál is 13. lett. Az ifjúsági eredményességi jutalmazást már régebben megtartották, akkor a celliek két darab versenyasztalt kaptak, a SZAK-osok adogatógéppel és több száz labdával gazdagodtak.

A karácsony előtt a Magyar Sportok Házában a MOATSZ a Magyar Olimpiai Bizottsággal és a Joola sportszergyártó céggel karöltve a Sport XXI. program keretében a legjobb serdülő és újonc eredményeit elérő mintegy negyven klubot díjazott. Nátrán Roland elnök, Fehér László alelnök Celldömölk polgármestere és dr. Stocker Miklós főtitkár gratulált az egyesületek képviselőinek. A szombathelyiek ezúttal ütőborításokat, a celliek közel 300 labdát kaptak.

Itt ismerték el a nemzetközi szinten is sikeres csapatokat. A Celldömölki VSE magyar bajnok és a nemzetközi Szuperligában bronzérmes férfigárdája 1,1 millió forint jutalomban részesült.

Szintén a celldömölkiekkel kapcsolatos hír, amit Fehér László osztott meg velünk: a MOATSZ januári elnökségi ülésén döntenek arról, hogy mely város kapja meg a márciusi egyéni országos bajnokság rendezési jogát. Celldömölk is pályázott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!