Sport

2014.01.02. 14:00

Négy nap foci

Celldömölk - A profi csapatok zárták a Vasi Tallér II. nyert a 25. Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Tóth Gábor

A VulkánSport Egyesület által rendezett erőpróbán december 27-től 30-ig négy kategóriában 48 csapat lépett pályára a városi sportcsarnokban.

A tornát a profi csapatok küzdelme zárta. Két csoportra osztva nyolc gárda meccselt az Innowest Kupáért. A benevezett csapatok két négyes csoportban kezdtek. A négy között a SAP Autópatika 2-1-re verte a Vasi Tallér I. gárdáját. A Vasi Tallér II. viszont 4-2 arányban bizonyult jobbnak a Fregatt Sárvárnál. A bronzmeccsen a Fregatt vigasztalódott, legyőzte a Vasi Tallér I. csapatát (5-3). Végül a fináléban a Vasi Tallér II. szoros csatában csikarta ki a győzelmet az Autópatika ellen (2-1).

Végeredmény, profik: 1. Vasi Tallér II. (Celldömölk; Czafit Richárd, Németh Martin, Sipos Bálint, Major Norbert, Csák Benjámin, Hajnal Gábor, Bíró András, Szabó Levente, Cserna Róbert, Csepregi András), 2. SAP Autópatika (Celldömölk), 3. Fregatt Sárvár, 4. Vasi Tallér I. (Celldömölk).

További eredmények, old boys: 1. Inter Thermo Kertváros Pápa, 2. Old Boys Pápa, 3. Csütörtök (Celldömölk), 4. Házitej Komárom. Amatőr: 1. Boba (Rádli Bálint, Balogh Tamás, Balogh Milán, Horváth Máté, Varga Márk, Szabó József, Balogh Martin), 2. Szergény, 3. Komplett Lábcsere (Celldömölk), 4. Nemeskocs. Női: 1. Alsósági Tigrisek (Celldömölk; Somogyi Alexandra, Horváth Anikó, Zsömlye Viktória, Farkas Daniella, Szűcs Bernadett, Takács Éva, Rosta Viktória, Sztojka Piroska, Tuner Zsófia, Tuner Vanda, Varga Dóra), 2. UFC Celldömölk, 3. Aranylábú Vastyúkok (Sárvár), 4. Győrszentiván.

– A létszámunk beállt úgy 45-50 csapatra, idén sem volt gondunk a nevezők számával – kezdte az értékelést az egyik főszervező, Barna István. – Azt tapasztaljuk, hogy a profi csapatok egyre kevesebben vannak, az amatőrök viszont egyre többen. Nagy sikert aratott a 2-2-es eredménnyel véget érő apák–fiúk gálamérkőzés. Jövőre is tervezünk valami ehhez hasonló, jó hangulatú gálameccset. Egyébként sok a visszajáró csapatunk, a tornán mindig remek a hangulat, a térség egyértelműen igényli ezt az év végi erőpróbát.

A VulkánSport Egyesület következő rendezvénye a celli Farsang Kupa kispályás torna lesz január 25-én, szombaton (NB-s és külföldön játszó focista nem léphet pályára). Nevezni január 20-ig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!