Sport

2014.04.25. 14:20

A harmadik irányító is távozik a Falcótól

A Falco-Trend Optika KC Szombathely NB I. A-csoportos kosárcsapata szerződést bontott sérült irányítójával, Alekszandar Vlahoviccsal.

Tóth Gábor

Vlahovics a Boban Tomicsot váltó Justin Robinson helyére érkezett február elején. Az alapszakaszban három (12,7 pont, 5,3 gólpassz, 30,7 perc), az alsóházi középszakaszban pedig hat (11,8 pont, 3 gólpassz, 33,2 perc) mérkőzést játszott a Falco színeiben, aztán az egyik edzésen bokasérülést szenvedett. Az elmúlt hetekben öt mérkőzést vívott meg Vlahovics nélkül a Falco, amiből hármat megnyert.

Alexandar Vlahovicsnak kilenc meccs jutott a Falcóban (Fotó: Unger Tamás)

A héten kiderült, hogy a szerb irányító sérülése súlyosabb a reméltnél, bokaszalagszakadása van, a teljes felépülés még négy-hat hetet venne igénybe, vagyis már nem tud segíteni a szombathelyieken – főleg annak tükrében, hogy a sárga-feketék reményei szerint már csak a Szeged elleni találkozó van hátra a bajnokságból május 3-án. Így a vezetőség és a játékos közös megegyezéssel szerződést bontott. Ezzel a szezon harmadik légiós irányítója is távozott az Arena Savariából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!