Sport

2014.08.05. 15:15

Nagy Olivérnek fizikálisan még nagy a lemaradása

Szombathely - A Kecskeméten három pontot érő gólt szerző Nagy Olivérnek fizikálisan még bőven van pótolnivalója.

Munkatársunktól

Második bajnokiját játszotta Kecskeméten a Haladásban és megszerezte első – ráadásul győztes – gólját a nyáron Paksról igazolt Nagy Olivér. A futballista az Újpest ellen 58, Kecskeméten 75 percet töltött a pályán, mindkétszer lecserélte Artner Tamás vezetőedző.

A nyáron igazolt Nagy Olivér Kecskeméten szerezte első gólját Haladás-szerelésben. Fotó: Unger Tamás

– Tavasszal Pakson mindössze kétszer nyolc percnyi játéklehetőséget kaptam Csertői Aurél edzőtől, így kell még egy kis idő, mire százszázalékos fizikai állapotba kerülök – indokolta a cseréket Nagy Olivér. – Sajnos ez behatárolja a teljesítményemet, mivel tudok ennél jobban is játszani. Kell még pár meccs, hogy teljesen rendben legyek. Ami a kecskeméti bajnokit illeti, jól kezdtük a mérkőzést, a gyors gól önbizalmat adott a csapatnak, vezetésünk után sok helyzetet alakítottunk és hagytunk ki. Utóbbira oda kell figyelnünk. A gólom? Egy labdaszerzés után szép összjátékot követően Halmosi Péterhez került a labda, remek ütemben passzolt hozzám, át sem kellett vennem a labdát, ellőttem a bal sarokba. Ide is szántam. A mérkőzésen ült a háromvédős felállásunk, sikerült meglepnünk ellenfelünket. A szünetben Artner Tamás megdicsérte a csapatot, kiemelte, hogy jól védekeztünk, ebből pedig jól váltottunk támadásra. A második félidő felénél kicsit elfáradt a középpályás sorunk, emiatt keveset volt nálunk a labda, ám a Kecskemét nem került helyzetbe. Akár több góllal is nyerhettünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!