Sport

2014.09.23. 12:30

Vépi második hely a mozgásfesztiválon

Budapest - Ahogy az előző években, a vépiek nagyon aktívan vettek részt az idei Családi Mozgásfesztiválon is. Ezúttal másodikak lettek a megyék közötti pontversenyben.

Horváth Erika

A fővárosi Kopaszi-gát volt a helyszíne a Coca-Cola Testébresztő 16. Családi Mozgásfesztiválnak. Az előző évekkel ellentétben ezúttal nem a nők, hanem a családok voltak a középpontban. A rendezvényen 90 mozgásformát lehetett kipróbálni (sárkányhajózás, flingó, TRX, vívás, sí, jóga, floorball, ninjutsu, íjászat, táncórák, parkröplabda, stb.) A mozgásfesztiválra közel hétezren látogattak ki.

A vépiek egyéni dobogósai a családi Mozgásfesztiválon. Balról: Segyevy Nikolett, Eredics Izabell, Török Lászlóné, Segyevy Nóra.

Fotó: Vépi VSE

Vas megyét idén is Vép képviselte – 51 fős csapattal, amely a megyék közötti pontversenyben második helyezést ért el. Egyéniben is remek eredmények születtek. A 45 év felettiek versenyét ismét Török Lászlóné nyerte. A 26–44 év közötti kategóriában második lett Segyevy Nikoletta. A 26 év alattiak versenyében Segyevy Nóra ért el harmadik helyezést. A 12 év alatti lányoknál Eredics Izabell lett a bajnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!