Sport

2014.11.16. 16:55

SzoESE: ismét nyertek a lányok

Szombathely - Magabiztos győzelemmel folytatta szereplését a SZoESE-Sportiskola amatőr NB I-es női kosárcsapata.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola -Bajai NKK 71-52 (21-12, 13-17, 17-13, 20-10). Szombathely, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Surányi, Sabáli.

SZoESE: Konti 2, Handler 7/3, Szabó-Haklits 10, PORPÁCZI 4, GUSZTAFIK 18. Csere: Gyuricza 2, Horváth 2, BICSKEI 8, CZINDER 10, Uszkai , Földi 6/6, Bauer 2. Edző: Kozma Tamás.

A házigazda az alacsony szerkezetű ellenfelének azonnal megmutatta, hogy ki játszik otthon, hogy ki a jobb csapat. Handler vezérletével biztosan uralta a meccset. Ám a bajaiak durván játszottak, egy belépő után meg is sérült a szombathelyi bedobó. A kiválása megzavarta az egyetemei csapatot, így a második negyed kiegyenlítettebb játékot hozott (20. perc: 34-29). Fordulás után aztán helyreállt a rend, az történt a pályán amit a SZoESE akart: a második félidőben mindössze 23 pontot engedélyezett lelkes ellenfelének. A remekül védekező, pontosan támadó, több jó egyéni teljesítményt felvonultató vasiak (30. perc: 51-42) korán eldöntötték a meccset. A hazaiaknál mindenki pályára tudott lépni, a hajrára nem maradt izgalom.

Kozma Tamás: - Jól védekeztünk, lepattanókból, szerzett labdákból jól indultunk, gyorsan játszottunk. Gusztafik Lilla nem először volt a csapat motorja, gratulálok neki. Csapatom formáját látva, biztos voltam benne, hogy nyerünk. Nem is csalódtam lányokban.

Bicskei Flóra hétről hétre jobban teljesít, ismét jól kosarazott (Fotó: Unger Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!