Sport

2014.12.17. 15:59

HVSE: közlemény a küldöttgyűlésről

Szombathely – A Haladás VSE kedden tartotta küldöttgyűlését. A zöld-fehér egyesület az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz.

Tóth Gábor

A Haladás VSE sajtóközleménye:

„December 16-án tartotta a HVSE küldöttgyűlését, melynek napirendi pontjaként szerepelt az egyesületi alapszabály módosítása. A módosítás indoka a 2014. március 15-én hatályba lépett új Polgári Törvénykönyv, amely az egyesületek vonatkozásában részben új szabályokat vezetett be. Az alapszabály módosítása egyrészt ennek a jogszabályváltozásnak történő megfelelést szolgálja.

Az egyesület gazdálkodásának transzparensebbé és hatékonyabbá tételét szolgálja az a döntés, hogy a HVSE gazdasági igazgatót alkalmaz, akinek feladata lesz az egyesületünk operatív gazdasági munkájának irányítása. A gazdasági vezető közgazdász szakemberként, napi 8 órában tevékenykedik a HVSE érdekében. Az alapszabály módosítását, amelyet az elnökség és a szponzorok is támogattak, a küldöttgyűlés elfogadta."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!