Sport

2015.03.16. 12:15

Óriási külnöbség volt az éllovas BEAC és a SZoESE között

Szombathely - A papírformának megfelelően vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a SZoESE-Sportiskola amatőr NB I-es női kosárlabdacsapata.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola -ELTE BEAC Újbuda 33-95 (10-24, 7-26, 8-17, 8-28). Szombathely, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, felsőházi rájátszás, vezette: Szalai, Benedek.

SZoESE: Gyuricza 2, Gusztafik 10, Czinder 13/3, Porpáczi , Uszkai . Csere: Vidóczi 2, Németh K. 4, Tóth T. , Konti , Handler . Edző: Kozma Tamás.

BEAC, legjobb dobók: Süle 28, Brixel 13.

Uszkai Dóráék (17) nem tudták megnehezíteni Szabó Flóráék (21) dolgát  Fotó: Unger Tamás

Az első osztályért hajtó, komoly erőt képviselő BEAC az első percben magához ragadta az irányítást, és az utolsó pillanatig nagy tempót diktált, koncentráltan, agresszívan játszott. A hazaiak nem tudták a saját játékukat játszani, sokat hibáztak, csak küszködtek. Igaz, a szombathelyi gárdából hiányzott Szabó-Haklits és Bicskei, Handler pedig betegen vállalta a mérkőzést. Így sok időt töltöttek a pályán a sportiskolás fiatalok. A két csapat nem volt egy súlycsoportban de a szombathelyieknek nem is az ilyen meccset kell megnyerniük.

Kozma Tamás: - Ez egy olyan macska-egér párharc volt, ahol az egér még a macska bajszát sem tudta megrángatni. Dolgozunk, megyünk tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!