Sport

2015.04.20. 14:04

Nehéz győzelem volt - Hozta a kötelezőt a Gotthárd férfi kézicsapata

Szentgotthárd - Megszenvedett a győzelemért az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 18. fordulójában a Pawel Packing-Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK – Móri KSC 23-22 (8-13)

Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Andorka, Szakatics.

Szentgotthárd: Szoták – Németh 3, Hegyi 4, Kozák 4, Mákos M., Csipszer 1, Mákos P. Csere: Orbán, Surányi (kapus), HERTELENDY 5/2, Vadász 5, Csalló, Sinka 1, Murányi, Szakács. Edző: Ernst Attila.

Junior: 30-20.

Vadász Márton 5 góllal járult hozzá a fontos győzelemhez. Fotó: Szendi Péter

A papírforma sima hazai győzelmet ígért, hiszen a harmadik helyezett fogadta a kiesés ellen küzdő riválisát. Ám a Mór meglepte a házigazdát: kellemetlen, agresszív stílusához nem tudott alkalmazkodni a Gotthárd. Az első félidőben végig a vendég vezetett. Fordulás után rendezte sorait a házigazda, gyorsan egyenlített (40. perc: 15-15), de a folytatásban fej fej mellett haladt a két csapat. Sok volt a kiállítás, a szabálytalanság. A széttördelt meccs hajrájának végül kétgólos előnyből futhatott neki a Gotthárd, és kicsikarta a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!