Sport

2015.05.12. 13:12

Asztalitenisz: Szarka Zsolté a Vízi Endre vándorserleg

Szombathely – Nagyon kevés indulója volt Vas megye 2015. évi felnőtt egyéni és páros asztalitenisz-bajnokságának.

Horváth Erika

El nem halasztható bajnoki fordulók és betegségek miatt a vártnál jóval kevesebben vettek részt a megyei bajnokságon. Még a húszat sem érte el az indulók száma, és jó néhány klub nem is tette tiszteletét a versenyen. A férfi egyesben Szarka Zsolt kiváló játékkal érdemelte ki az első helyet – ő kapta a Vízi Endre vándorserleget, amelyet a megyei szövetség egykori főtitkárának, legendás utánpótlásedzőjének családjától vehetett át.

A dobogósok. Férfi egyéni: 1. Szarka Zsolt (SZAK), 2. Zakics Sándor (Kemestaródfa), 3. Nagy Csaba (SZAK) és Ambrus Zoltán (Haladás-Vízéptek). Női: 1. Körmendi Attiláné (Sabaria SE), 2. Rónafalvi Petra (SZAK-Sportiskola), 3. Németh Márta (Sabaria). Férfi páros: 1. Szarka Zsolt–Rónafalvi Petra (SZAK), 2. Ambrus Zoltán–Tauker Tamás (Haladás-Vízéptek), 3. Nagy Csaba–Soós Barnabás (SZAK-SI) és Körmendi Attiláné–Németh Márta (Sabaria).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!