Sport

2015.05.16. 08:12

Sákovics nyílt győzelmei

Győr - Sákovics Péter elit egyes és páros kategóriában is nyert a Babolat Tour racketlon (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) sorozat harmadik, győri állomásán.

Tóth Gábor

A Babolat Tour - hogy lendületet adjon a magyar racketlonsportnak - az idén indult útjára, hét versenyt ölel fel, a harmadik állomását rendezték meg Győrben. Természetesen a Nyugat-magyarországi Egyetem oktatója, a kilencszeres világbajnok Sákovics Péter is ott volt a mezőnyben.

Sákovics Péter

Tekintettel arra, hogy szenior (+45, +50, +55) korosztályban hazai porondon nincs nagyon ellenfele, ezért a nyílt, elit kategóriában állt rajthoz egyesben és párosban is. Mindkét kategóriában begyűjtötte az aranyérmet, párosban alkalmi partnere, a szintén szeniorkorú keceli Matécsa Zoltán oldalán. Az egész napos küzdelem során egyesben hat mérkőzést játszott a szombathelyi sportember, többek között a legjobb magyar juniorkorú racketlonost, Molnár Kristófot is legyőzte. Párosban csak három mérkőzésre volt szükség a végső diadalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!