Sport

2015.08.10. 14:51

Kőszegi ob-bronz az utánpótlás országos bajnokságon

Fadd-Dombori - A 31. SporTolna triatlon fesztivál keretében rendezték meg az utánpótlás országos bajnokságot, amelyen a Kőszegi Triatlon és Úszóklub is képviseltette magát.

Horváth Erika

Az ob az utánpótlás ranglistaverseny-sorozat utolsó állomása volt. Az első napon az egyéni versenyszámokat rendezték meg. A legfiatalabbaknál, az újonc 1 korosztályban Hóbor Lehel jó teljesítményt nyújtva a negyedik helyen ért célba. Az újonc 2-ben Hóbor Zalán lett a legjobb kőszegi a kilencedik helyével, a Marton Zsolttal és Neudl Gáborral kiegészült csapat pedig az ötödik helyen zárt. A gyermek korosztályban egyéni éremnek is örülhettek a kőszegiek: Schwahofer Balázs motivált versenyzéssel a harmadik helyet szerezte meg a nagyon erős mezőnyben. Csapatban Nyul Marcellel, Thaler Leventével és Pillisz Ákossal nyolcadikak lett Balázs. A Spanraft Liza, Gurisatti Jázmin, Hóbor Eszter összetételű gyermek lánytrió az ötödik helyet szerezte meg. A serdülő lánycsapat – Pillisz Réka, Pósfalvi Dalma és Marton Emese – a dobogó második fokára állhatott fel.

Schwahofer Balázs a gyermek korosztályban értékes harmadik helyet szerzett. Fotó: Kőszegi Triatlon és Úszóklub

A második nap a váltó ob-é volt, ahol háromfős csapatok álltak rajthoz. A kőszegiek legjobb eredményét az újonc fiúváltó – Hóbor Zalán, Marton Zsolt és Neudl Gábor – érte el a negyedik helyével, míg a gyermek lányok – Spanraft Liza, Gurisatti Jázmin és Hóbor Eszter – ötödikek lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!