Sport

2015.08.04. 16:52

Új edzővel készül a Kemenesalja - Hudák Tamás irányítja a szakmai munkát

Vönöck - Biztosan tartotta meg a megyei I-es tagságát a Kemenesalja, a futballcsapat egy rosszabb széria után magára talált a tavaszi szezon végén.

Török Tibor

Az együttes edzője, Haraszti Zsolt a bajnokság végeztével távozott, a tréner a Sárvár utánpótlásának a szakmai munkájáért felel. Helyette Hudák Tamás készíti fel az együttest, tudtuk meg a Kovács Kittitől, a Kemenesalja titkárától. A rutinos védő tavasszal játékosként szerepelt, az új szezonban már edzőként irányítja a Kemenesalját.

- Nem lesz könnyű évünk - fogalmazott lapunknak Kovács Kitti , azonban bízunk Hudák Tamásban, akinek trénerként ez az első csapata, nagyon ambiciózusan végzi a munkáját. A 10. hely környékére ezúttal is szeretnénk odaérni, noha tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz egyszerű, a riválisok is nagyon készülnek a bajnokságra, kiélezett küzdelemre számítunk.

A vönöcki csapattól távozott Szíjártó László, a kapuvédő helyére Bíró Tibor érkezett Szergényből, a rutinos hálóőr a télen megszűnt Kemenesmagasiban szerepelt korábban. Kiszlinger Balázs Répcelakra, Iker László pedig Rumba igazolt. Az érkezők között szerepel Ambrus Attila (Izsákfa), őt a védelembe igazolták, Mógor Krisztián Celldömölkről, Mendel Ákos pedig a győri Üstökös FC csapatától érkezett. A Kemenesalja a heti három edzés mellett több felkészülési, illetve edzőmeccset is játszott. Az ostffyasszonyfai tornán a Kenyerit 3-2-re verték, míg az Uraiújfaluval 3-3-ra végeztek, emellett kikaptak a Beled együttesétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!