Sport

2015.09.11. 18:23

Csillag Tünde országos bajnok egyéni összetettben

Budapest – A tornászok országos bajnokságának egyéni összetett versenyét a nőknél Csillag Tünde, a szombathelyi Delfin SI SE válogatottja nyerte.

Horváth Erika

Csillag Tünde végig kiegyensúlyozott, erős és magabiztos gyakorlatokat mutatott be,  a gerendát is hibátlanul adta elő és régi talajgyakorlata is jól sikerült, így Vizer Erzsébet ás Rácz Gábor tanítványa  nyerte meg a Prolan egyéni összetett országos bajnokságot. A második helyet az olimpikon Böczögő Dorina szerezte meg, a harmadik helyen holtverseny alakult ki Divéky Luca és Makra Noémi között.

- Már kétszer voltam egyéni országos bajnok, utoljára három évvel ezelőtt. Nem számítottam rá, hogy első leszek, verseny közben nem is néztem a pontszámokat, mert zavar. Az új ugrásom jól sikerült, gerendán nem estem le, a felemáskorlát gyakorlatom új volt, a talaj a régi. Boldog vagyok, hogy aranyérmes lettem, meg is lepődtem – nyilatkozta a verseny után Csillag Tünde.

Az ob szombaton a szerenkénti döntőkkel folytatódik.

Fotó: Unger Tamás

Eeredmények, egyéni összetett országos bajnokság:
Nők:
1. Csillag Tünde Delfin SI SE 52.700 (edző: Rácz Gábor, Vizer Erzsébet)
2. Böczögő Dorina TC Békéscsaba 51.600
3. Divéky Luca KSI SE 51.200

Makra Noémi TC Békéscsaba 51.200

Nők Junior:

1. Székely Dóra Delfin SI SE 47,500 (edző: Rácz Gábor, Vizer Erzsébet))
Férfi:
1. Tálas Bence Vasas SC 81.850 (edző: Vereczkei István)
2. Dudás Norbert FTC Ybl Tervező 81.550
3. Babos Ádám FTC Ybl Tervező 81.350

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!