Sport

2015.09.04. 19:04

Huszonnégy csapat vett részt a városi lábteniszbajnokságon

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által rendezett városi lábteniszbajnokság egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az idén már 24 csapat tette próbára a tudását.

Tóth Gábor

Természetesen hagyományosan ott voltak a mezőnyben a gyakorlott, sikeres, összeszokott párosok, de sok új arc is felbukkant a sorozatban. A bajnoság három versenyből állt, de a harmadik körben már csak a hat legjobb páros léphetett pályára. A Tó fürdő remek házigazdának bizonyult ugyanis rendre szép számú, remek hangulatot varázsoló közönség előtt adhattak számot tudásukról a résztvevők. Remekül sikerült az idei bajnokság.

A főszereplők. Balról Bedi Tanás, Böndicz Csaba, Csercsics Tamás, Kiss Csaba, Csercsics Imre, Vass István és Varga Jenő főszervező Fotó: Szombathelyi Médiaközpont

- Óriási versenyt hozott az idei év, sok kifejezetten remek teljesítményt, szórakoztató mérkőzést, parádés megmozdulást láthattak a szurkolók, az érdeklődők - értékelt a főszervező, hangulatfelelős Varga Jenő. - Az egyértelműen látszik, hogy egyre bővebb, egyre erősebb a mezőny reményeink szerint ez a folyamat a jövőben is folytatódik. És a közönség is vevő a lábteniszre. De sajnos a pályák minősége hagy némi kívánnivalót maga után. Felújításra szorul a játéktér, és az sem lenne baj, ha sikerülne esetleg egy szabvány méretű pályát összehozni jelenleg mini pályán zajlottak a küzdelmek. Egy minőségi, szabvány pálya a sportág további fejlődését szolgálná, valamint a Tó fürdőre lehetne csábítani rangos hazai, esetleg nemzetközi versenyeket. A szurkolóktól, a bajnokság résztvevőitől abban a reményben búcsúztunk el, hogy jövőre méltóbb körülmények között futhatunk neki a városi lábteniszbajnokságnak.

Városi páros lábteniszbajnokság, 2015, végeredmény: 1. Csercsics Tamás -Kiss Csaba, 2. Böndicz Csaba -Bedi Tamás, 3. Csercsics Imre -Vass István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!