Sport

2015.09.22. 13:46

Kezdtek az NB II-es férfi kézicsapatok - Győzött a Szentgotthárd, kikapott a SZoESE

Körkép – A Szentgotthárd győzelemmel, a SZoESE pedig vereséggel kezdte a 2015/2016-os NB II-es férfi kézilabda-bajnokságot.

Tóth Gábor

Balatonfüredi KSE II.– Szombathelyi Egyetemi SE 33-27 (20-10).

Balatonfüred, 50 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Arnold Z., Kosztend Sz.

SZoESE: Rédecsi – Kapui 1, Huszár 5, Skoda 6/2, KATONA 7, Tánczos 5, Horváth Zs. 2. Csere: SURÁNYI (kapus), Fekete 1, Varga, Ludvig, Gál, Vers. Játékos-edző: Skoda Bence.

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hosszú idő újra az NB II-ben szereplő szombathelyi gárda, amely a félidő közepéig jól tartotta magát (14. perc: 7-7). Ezt követően hibák csúsztak be a támadásokba, amit az ellenfél lerohanásokkal büntetett. Így az első félidő végére el is dőlt a mérkőzés. Ennek ellenére fordulás után rendezte sorait a SZoESE, motivált játékkal rukkolt elő, akadt egy nagyszerű kapusteljesítmény, így sikerült csökkenteni a különbséget.

Móri KSC–Szentgotthárdi KK 26-32 (13-15).

Mór, 100 néző, vezette: Balogh B., Tóth V.

Szentgotthárd: Orbán T. – Pars 11, Kozák 3, Sinka 5, Hertelendy 3, Kocsis T. 1, Hegyi 6. Csere: Szoták (kapus), Mákos P., Vadász 2, Németh D. 1. Edző: Péter Zsolt.

Az új edző által irányított Szentgotthárd fegyelmezett, motivált kézilabdával végig uralta a játékot, végig vezetett. A csapatként dolgozó vendégek összeszedett, gyors, folyamatos játékára nem volt ellenszere a házigazdának. Remek teljesítménnyel mutatkozott be a Szentgotthárd, jelezte, hogy idegenben is ütőképes. Junior: 27-35.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!