Sport

2016.02.03. 09:54

Megvan, mikor rajtol a tavaszi idény

Szombathely - Hivatalos döntéseket hozott a Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóságának versenybizottsága. A városi kispályás bajnokságban gőzerővel zajlanak a nevezések.

Tóth Gábor

- A megyei labdarúgó-bajnokságok tavaszi idénye - a Sárvári-csoport kivételével - március 6-án rajtol - árulta el Gerencsér Tibor, a versenybizottság elnöke. - Március 5-e, szombat munkanap, így egységesen vasárnapra került az első tavaszi játéknap. A megyei II. osztály Sárvári-csoportja csak 14 csapatot vonultat fel, így itt csak március 20-án kezdődik a szezon. A megyei I. osztály küzdelmeinek az esetleges NB III-as osztályozó miatt június 4-én le kell zárulnia. Ezt úgy oldottuk meg, hogy pünkösdkor szombaton és hétfőn is pályára lépnek a csapatok. Ha lesznek elhalasztott meccsek a megyei II. osztályban, akkor itt is hasonlóan, pünkösdkor lehet megoldani a pótlásokat. Mindhárom megyei III. osztályban rájátszással ér véget a bajnokság, június 5-e az utolsó játéknap, itt június 12-ét jelöltük ki pótnapnak - zárta szavait Gerencsér Tibor.

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség labdarúgószakága - a nagy érdeklődésre való tekintettel - péntek 12 óráig meghosszabbította a kedvezményes nevezést a 2016-os városi kispályás labdarúgó-bajnokságra. A szervezők főleg női csapatok jelentekezését várják, illetve szeretnék beindítani a +45-ös öregfiúk korosztályt. A szövetség munkatársai szerdánként 15 és 17 óra között személyesen is a csapatvezetők rendelkezésére állnak a szövetség Markusovszky utcai központjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!